Graphics
Op zoek naar een nieuwe huisstijl? John & June helpt je jouw merk visueel tastbaar te maken, zowel off- als online. We bieden totaaloplossingen voor ambitieuze starters, maar ook gevestigde bedrijven met een eigenzinnige kijk op de wereld kunnen bij ons terecht. Wat wil je overbrengen? Wie wil je bereiken? John & June reikt je een unieke content aan, een cruciaal gegeven om de aandacht van jouw publiek te grijpen.
Concreet: logo’s, huisstijl, commercieel drukwerk, social media, verpakkingen, familiedrukwerk…

Texts
Een beeld zegt uiteraard meer dan duizend woorden. Maar het juiste woord op de juiste plaats doet wonderen. Daarom luisteren we graag naar jouw wensen wat betreft tekst voor print én web. Zonder veel omwegen, scherpzinnig en op de man af. (Blog-)Artikels? Zakelijke communicatie? Correctie en/of redactie? You name it, we write it. 
Concreet: webteksten, folders, baselines, advertenties, magazines, persberichten, social media…

Drukwerkbegeleiding
Heb je al een ontwerp maar geen kaas gegeten van de praktische uitvoering? Net goed! Dan staan wij je bij in het maken van de juiste materiaalkeuze, de zoektocht naar een geknipte drukker en een foutloze uitvoering van jouw drukwerk. Kortom: een complete drukwerkbegeleiding van A tot Z.
Back to Top